woensdag 1 mei 2013

Rollercap speedboot

Rollercap is zeer veelzijdig. 

Onlangs heeft Bootzeil ook weer een Rollercap geleverd voor een Skibsplast speedboot gemaakt eind jaren 70.
Het vorige dekzeil werd vast gemaakt middels drukkers (op een balletje). Op zich een mooi systeem, maar door de leeftijd van het zeil (stug), drukkers (roestig) en het lastig dicht te maken, vooral aan de achterkant omdat de boot met zijn kont aan de kade ligt, zocht meneer een nieuw dekzeil.

Via Facebook Is de beste man met Bootzeil in contact gekomen. Wij hebben hem geinformeerd over de mogelijkheden en hebben met hem meegedacht, Omdat de Rollercap een Recente ontwikkeling is van Bootzeil zijn toepassingsmogelijkheden nog niet allemaal bekend. De Rollercap blijkt een zeer goed dekzeil voor meerdere verschillende type boten, zo is inmiddels de Rollercap reeds gebruikt voor het afdekken van sloepen, stalen vletten, de kuip van een speedboot, het afdekken van een bakfiets. We hebben zelfs een verzoek binnen gekregen om het dekzeil te gebruiken voor het afdekken van een zandbak.

We hebben de eigenaar van de Skibsplast gevraagd een aantal maten op te nemen, zodat wij konden kijken of de Rollercap geschikt zou zijn voor deze speedboot. We hebben geadviseerd de Rollercap vanaf het raam naar achter vast te maken en dan bij de hoek met het raam de elastieken te bevestigen.

De Afbeeldingen die u hieronder vindt beschrijven de oude en de nieuwe situatie. De Rollercap was 2,7 meter lang en heeft de eigenaar €119,- gekost.

Heeft u zelf ook een mooie boot en vraagt u zich af of uw boot ook met een Rollercap afgedekt kan worden. neem dan contact op met Bootzeil, stuur een foto van uw boot met de lengte en de breedte naar info@bootzeil.nl, wij helpen u graag.
Nieuwe situatie met Rollercap van Bootzeil
dekzeil Skibsplast
Oude situatie, gelukkig voorbij, aldus de eigenaar.

Bootzeil autoDekzeil voor speedbootRolercap op speedbootSkibsplast afdekzeilSkibsplast dekzeiltjeSkibsplast kuipSkibsplast openSkibsplast oud dekzeilSkibsplast oude situatieSkibsplast rollercapSkibsplast slecht dekzeilSkibsplast trailerWie andersafdekzeil speedbootdekzeil speedbootdekzelitje Skibsplastinstallatie Rollercapoude zeilrollercap speedboot voorkantrollercap speedbootrollercap voor Skibsplastslecht zeil Skibsplastspeedboot dekzeil



Geen opmerkingen:

Een reactie posten