maandag 27 mei 2013

Afdekzeil zelf frame maken

De Rollercap is een van de recentste ontwikkelingen van Bootzeil, maar nu al een daverend succes. De eerste productie hebben we in onze werkplaats in Haarlem gemaakt, maar omdat er een ware run op onze Rollercaps is ontstaan hebben we de productie uit kunnen besteden in het buitenland. 

100% waterdicht


Het gepatenteerde concept heeft te maken met het ingebouwde frame dat over de breedte van de boot het dekzeil ondersteunt zodat de afwatering altijd optimaal is. Doordat het dekzeil aan de voorkant gefixeerd is en aan de achterkant stevig en strak aangetrokken wordt middels elastieken staat het dekzeil altijd strak. de combinatie van de lengte spanning en de stokken maken het het vormen van waterzakken die kunnen groeien onmogelijk. Het zeil is bovendien 100% waterdicht en er zal daarom nooit water of sneeuw dat op het zeil ligt door het doek heen sijpelen.


Zo flexibel als eigen creativiteit 


We merken dat de Rollercap voor vele meer doeleinden gebruikt kan worden dan we in de eerste instantie hadden ingecalculeerd. De Rollercap is in middels op een speedboot, een zeilboot, een Liberty 430, een Zodiac, op verschillende vletten, sloepen en zelfs op een kleine console boot. Ook het afdekken van een kuip is voor de Rollercap geen enkel probleem.

dekzeil maken
Dekzeil maken

  Dekzeil voor speedbootafdekzeil speedbootRollercap voor skiblastDekzeil Family 430dopjes Rollercapframe dekzeilfamily 430rollercap op vletRollercap SloepSloep RolelrcapDekzeil voor valkdekzeil rollercap valkdekzeil wiedesloepDekzeil Zodiac

De Foto's illustreren de mogelijkheden, wellicht vraagt u zich af of de rollercap ook op uw boot past? stuur dan een foto van uw boot (of andere object) met enkele afmetingen, dan kijken wij of de Rollercap voor uw boot de meest geschikte en praktische oplossing is. afdekzeilen zijn onze specialiteit. Een dekzeil moet snel en gemakkelijk te installeren zijn, uiteraard is duurzaamheid een uitgangspunt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten