donderdag 30 mei 2013

Installatie filmpjes Rollercap dekzeil

De Rollercap is voor vele toepassingen geschikt, het afdekzeil past op sloepjes, rubberboten, zeilboten, andere kuipjes en is geschikt om ook op een trailer te gebruiken. het dekzeil heeft een ingebouwd stokken systeem. u kunt dus zelf gemakkelijk het dekzeil installeren met de bijgeleverde gebruikers instructie.

Wilt u weten of ook uw boot afgedekt kan worden met dit zeil?
Stuurt u dan een foto van het af te dekken object, de ligplaats van de boot en de lengte en de breedte door naar Info@bootzeil.nl
Dan ontvangt u van de vertegenwoordiger bij u in de buurt een persoonlijke en vrijblijvende offerte.

Installatie tip

Een Tip voor het installeren van de Rollercap is het zeil ondersteboven op de boot te leggen, u ziet dan precies waar de stokken in het zeil komen en hoe lang deze moeten zijn. u kunt vervolgens het frame zelf op maat maken, passend voor uw boot.



Rollercap Op- en Afzetten,


De Rollercap is binnen een minuut op of af te zetten. Het gaat hier in het filmpje om een boot van 5,5 meter, wanneer u een kleinere boot heeft bent u in staat om records te breken. 50 seconden of misschien wel 30 seconden is dan zelfs haalbaar. en dan te bedenken dat u nooit meer hoeft te hozen.


Dekzeil voor Liberty 430,

Op het onderstaande filmpje is te zien hoe de Rollercap gemonteerd is op een Liberty 430 boot, het dekzeil gaat over de buitenboordmotor heen. Het zeil loopt van voor tot achter en kost €239,- ook een console op de boot zou geen probleem zijn voor de Rollercap.


Puntbelasting van 20 kg

Het dekzeil kan ook vele kilos houden, Het dekzeil is en wordt nog steeds uitgebreid getest, de stokken worden voortdurend onderworpen aan een stijfheids- en buigzaamheids- test. Ook het gewicht van deze jonge dame (zo'n 20 kg) is voor dit afdekzeil geen enkel probleem.


De stortbuien test.

Ook in Nederland hebben we helaas vaak te maken met gigantische hoeveelheden regen die met bakken uit de lucht komen vallen. uiteraard hebben we de Rollercap zo gemaakt dat deze weersomstandigheden geen enkele invloed hebben op de dit afdekzeil. Komt u gerust zelf eens testen in onze showroom.



www.Bootzeil.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten