woensdag 24 juli 2013

Simpel dekzeil voor uw speedboot

Simpel dekzeil voor uw speedboot

Bootzeil heeft de Rollerrcap ontwikkeld voor veel voorkomende kleine bootjes, maar steeds vaker zien wij dat de Rollercap ook als dekzeil gebruikt wordt voor kleine speedboot kuipjes, De rollercap is verkrijgbaar voor verschillende lengten, en is op maat te maken voor al die bootjes. 

Constructie:

Het dekzeil heeft een ingebouwd bamboe frame, Bamboestokken zijn zeer stevig en buigen nauwelijks door. het dekzeil wordt dus op vele plaatsen ondersteund door het frame en de lengte spanning van voor tot achter zorgt ervoor dat er geen water kan ophopen op de het afdekzeil. het water loopt er simpelweg via de zijkanten vanaf. 

Veelzijdig

Het dekzeil is dus geschikt voor speedboten, de zodiac, roeiboten, andere rubberboten, vissersbootjes, sloepen en vast ook nog voor andere toepassingen. het zeil blijkt dus zo flexibel als de creativiteit van de gebruikers. Bootzeil krijgt veel positieve reacties van klanten. Onderstaande foto's getuigen van de flexibiliteit van het systeem.

   



Materiaal

Het doek is gemaakt van zeer sterk nylon met aan de binnenkant een laag PVC, UV straling heeft hierdoor geen vat op het PVC waardoor het zeil lang mee zal gaan. Het doek is hierdoor licht en tegelijkertijd super sterk. Water zal er nooit doorheen kunnen sijpelen. Zie hier een demonstratie.
Innovatie:

Dankzij het innovatieve ontwerp past het dekzeil op zeer veel verschillende type boten, zo ook op vissersboten, Ribboten, boten met een console, sloepjes, roeiboten en zelfs op vele verschillende open zeilboten.
In de onderstaande tabel kunt u zien welk zeil voor uw boot geschikt is. U ook op de site van Bootzeil nog een keer de berekening maken.

Prijzen


Type         |          afmetingen schip          |       Verkoopprijs

Rollercap 27               2,0 - 2,7 m                        € 119
Rollercap 32               2,7 - 3,2 m                        € 139
Rollercap 39               3,2 - 3,9 m                        € 199


Ook gemakkelijk zelf een doorvoer voor de davids te construeren.



Wilt u meer weten, stuur dan een foto met de lengte en de breedte van uw boot naar colin@bootzeil,nI, u mag mij natuurlijk ook gewoon even bellen 0615439193 Ik help u graag! 

Bekijk de mogelijkheden op de website van Bootzeil: Rollercap voor uw boot?